Volg ons binnenkort ook via:   

Naast het Gelegenheidsorkest treedt ook het orkest van de Koninklijke Luchtmacht op. Voor het middag- en avondprogramma komen binnenkort de kaarten in de voorverkoop.

Aanmelden voor het Gelegenheidsorkest

Een gelegenheidsorkest en -koor zal worden samengesteld uit alle geïnteresseerde muziekverenigingen. De heer Robin Jansen van Galen zal dit project als artistiek leider begeleiden.

Hierbij de link naar een online formulier waarmee u zich, individueel, kunt aanmelden voor deelname aan dit te formeren orkest of koor t.g.v. de viering van 75 jaar bevrijding.

Op 26 oktober 2019 geven wij zowel in de middag als in de avond een concert op de vliegbasis Gilze-Rijen. U kunt zich aanmelden als zanger(es) of muzikant.

Repetities zullen plaatsvinden op de woensdagavonden 11 september, 9 oktober & 16 oktober en de zondagen (overdag) 1 september, 6 oktober & 20 oktober. Er wordt van u verwacht dat u hier ook aanwezig bent. Het minimaal benodigde speelniveau is dit van het B-diploma.

Aanmelding projectorkest & -koor 75 jaar bevrijding

Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met de organisatie door een e-mail te sturen naar muziek@75jaarvrijheidgilzerijen.nl