Volg ons binnenkort ook via:   

Vrijheid in kunst

Eind oktober 2019 is het 75 jaar geleden dat Gilze, Rijen, Hulten en Molenschot werden bevrijd. Dit jubileum herdenken en vieren we vanaf dan tot en met 5 mei 2020 met verschillende activiteiten. Meer informatie vind je op de speciale website.

Cultuurplaats en Kunstcommissie Gilze en Rijen willen dit jubileum vieren met het kunstproject 'Vrijheid in kunst' en nodigen daarvoor alle lokale kunstenaars, zowel amateurs als professionals, jong en oud, uit om hun creatieve steentje bij te dragen. Dat mag en kan op verschillende manieren. Met beeldende kunst, podiumkunst of welke andere kunstvorm. Alleen of samen, binnen en buiten. Je hebt alle vrijheid!


KunstCafé thema Vrijheid in kunst

Op vrijdag 22 maart was er in Café 't Rijens Vat het allereerste KunstCafé. Tijdens deze bijeenkomst vertelde Mark Tittulaer van Cultuurplaats wat de bedoeling is van het project 'vrijheid in kunst'. Uit het publiek kwamen nog een aantal vragen. De komende tijd gaan Cultuurplaats en de Kunstcommissie meer informatie verstrekken over dit project. Wordt vervolgd.